• 10 Jaar garantie
  • Gedetailleerde offertes op maat
  • Vaste prijs garantie
  • Ontvang een vrijblijvende offerte

Algemene dakwerken

Hellende daken: Bij LRJ construct kan u terecht voor al uw dakwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij hebben de kennis in huis om elk project tot in de puntjes af te werken. 

Of het nu gaat om een kleine herstelling, een volledige dak-renovatie of een nieuwbouw. Wij verzorgen zowel uw daktimmerwerk als alle soorten dakbedekking.

Ook zink- en koperwerken en het afwerken van uw dakoversteken nemen wij voor onze rekening

Dakafdichting: Bij LRJ construct zijn we specialisten in het afdichten van platte- en licht hellende daken. Dit in zowel Firestone EPDM als in bitumineuze dakafdichtingssystemen.

Als erkend plaatser van Firestone EPDM bent u dan ook verzekerd van een kwalitatieve uitvoering die niets aan het toeval overlaat.

Tevens zijn wij met onze groene vingers de partner bij uitstek voor het plaatsen van uw groendak.

 

Isolatie: Bij LRJ staan wij u graag bij in het maken van de juiste keuze qua materiaal en uitvoering van uw dakisolatie.

Met de nodige vakkennis en het budget van de klant in het achterhoofd, bekijken wij graag samen met u als klant wat voor u de beste aanpak is.

Onderhoud & herstellingen: onder het motto "beter voorkomen dan genezen" bieden wij bij LRJ u als klant graag verschillende kant en klare oplossingen aan voor het onderhoud van uw dak. Zo kan u onder meer kiezen voor een jaarlijks onderhoudscontract zodat u er zeker van bent dat uw dak altijd in de best mogelijke conditie verkeerd.

Ook op het gebied van dringende herstellingen is onze service ongeëvenaard.

Direct offerte aanvragen