Dakwerken voor al uw dakwerken in Pelt

Voor alle dakwerken rondom Pelt gaat u naar LRJ Construct. Ons team bestaat uit professionals. Geen opdracht is te klein of te groot. Of het nu om een kleine dakrestauratie gaat of om een volledig nieuwbouwproject. Wij werken alle werkzaamheden tot in de puntjes af. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere dakbedekking, dak afdichting, dakisolatie en dakonderhoud. Ook ingewikkelde projecten zoals complexe houtconstructies of gevelbekleding kunt u aan ons overlaten.

 

Laat uw dakwerken in Pelt door ons uitvoeren. Neem eenvoudig contact met ons op of bel naar +31(0)11665523


Contactformulier


Klanttevredenheids-

garantie

10 Jaar garantie op verrichtte werkzaamheden.

Gedetailleerde offertes

Alle werkzaamheden worden specifiek beschreven in de offertes.

Hoogwaardig kwaliteit

Wij leveren altijd de hoogste vorm van kwaliteit!

Vaste prijs garantie

De offerteprijs is altijd hetzelfde als de factuurprijs. Wij berekenen geen kosten achteraf.

Veilige en nette werkwijze

Er wordt veilig gewerkt volgens de normen en de werkplek wordt altijd netjes achtergelaten.


Dakwerker voor hellende tot platte daken

Als dakwerker in Pelt werken we op verschillende soorten daken. Waaronder hellende daken. Of dit nu om een nieuwbouwproject gaat of om een kleine restauratie van uw dak. Wij verzorgen al het daktimmerwerk en de dakbedekkingen. Tevens nemen wij koper-en zinkwerken voor onze rekening. Wij zijn gespecialiseerd in dak afdichtingen van platte en licht hellende daken. Hiervoor gebruiken we een Firestone EPDM. Als erkende plaatser van Firestone EPDM bent u verzekerd van een kwalitatieve uitvoering. Wij laten niets aan het toeval over.


Onderhoud en renovatie van uw dakwerken in Pelt

Onder dakwerken in Pelt verstaan wij ook dakrenovatie en onderhoud. Wij gaan dan ook graag voor u aan de slag. Door uw dak goed te onderhouden en op tijd problemen op te sporen verlengt u de levensduur van uw dak. Wij bieden een jaarlijks onderhoudscontract aan. Zo bent u verzekerd van een goede dakconstructie die tegen weer en wind kan. We houden ons niet alleen bezig met het controleren van uw dakbedekking, maar we herstellen ook een lekkende dakgoot of een afgewaaide dakpan. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Vraag nu eenvoudig een gratis offerte aan.


Isolatie van uw dakwerken

In uw dakwerk is het mogelijk om isolatie te plaatsen langs de binnen- en buitenzijde van het dak. Bij een nieuwbouwhuis zorgen we ervoor dat uw nieuwe dak is voorzien van maximale dakisolatie. U krijgt van ons advies over welk materiaal en uitvoering de juiste keuze zijn voor uw dakisolatie. Wij houden uiteraard rekening met uw vastgestelde budget en uw wensen.

Gevelbekleding

Wij verrichten allerlei dakwerken in Pelt, maar zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding. Dit kunnen we zowel met of zonder isolatie doen. De gevelbekleding wordt wel altijd geplaatst met een geventileerde opbouw. Samen met u bespreken we wat het beste materiaal is voor uw gevel en wat er zoal mogelijk is.


“ We hebben verschillende disciplines in huis: van dakwerken tot renovatie, timmerwerk en gevelbekleding”


Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Van dakbedekking tot dakrenovatie: LRJ Construct staat voor al uw dakwerken rondom Pelt voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. U kunt het contactformulier invullen op de website of bellen naar +31(0)11665523.


Diensten


Direct offerte aanvragen