• 10 Jaar garantie
  • Gedetailleerde offertes op maat
  • Vaste prijs garantie
  • Ontvang een vrijblijvende offerte

Dakwerker in Balen

Dakwerker in Balen en omgeving gezocht? Wij van LRJ construct verzorgen allerlei werkzaamheden op het dak, zowel aan de bakbedekking als aan het timmerwerk. Hierbij doet het er niet toe of het gaat om kleine herstelwerkzaamheden aan de dakbedekking, het bouwen van een geheel nieuw dak of een renovatie van het huidige dak. U bent te allen tijde gegarandeerd van dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit en een veilige en nette werkwijze, tegen aan vaste prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn LRJ construct: uw partner voor al uw dakwerken.

 

Contactformulier


Klanttevredenheids-

garantie

10 Jaar garantie op verrichtte werkzaamheden.

Gedetailleerde offertes

Alle werkzaamheden worden specifiek beschreven in de offertes.

Hoogwaardig kwaliteit

Wij leveren altijd de hoogste vorm van kwaliteit!

Vaste prijs garantie

De offerteprijs is altijd hetzelfde als de factuurprijs. Wij berekenen geen kosten achteraf.

Veilige en nette werkwijze

Er wordt veilig gewerkt volgens de normen en de werkplek wordt altijd netjes achtergelaten.


Allerlei dakwerken

Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan dakwerken nabij Balen, op allerlei soorten daken. Misschien is er sprake van een lekkage, waardoor herstelwerkzaamheden nodig zijn. Of voldoen kleine herstelwerkzaamheden niet meer en is het eerder tijd voor dakrenovatie? Of juist voor nieuwbouw? Dat is voor ons geen enkel probleem.

 

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerken, waaronder in het afdichten van licht hellende en geheel platte daken. Hierbij maken we gebruik van Firestone EPDM en bitumen dakbedekking. Bovendien kunt u bij ons terecht voor isolatie van het dak en onderhoud.

 

Alle diensten op een rij:

  • Hellende daken
  • Dakafdichting
  • Isolatie
  • Onderhoud en herstellingen

Hellende daken

Wij verrichten allerlei werkzaamheden aan hellende daken. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van nieuwbouwdaken, maar ook aan de renovatie van huidige daken. Zo kunnen we kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren, de bitumen dakbedekking herstellen of daktimmerwerk verrichten aan uw hellende dak. Wist u dat wij ook het koper- en zinkwerken voor onze rekening nemen?

Dakafdichting

Wij zijn als dakwerker in Balen en omgeving gespecialiseerd in dakafdichting, zowel voor hellende als voor platte daken. Tijdens het afdichten van een dak maken we gebruik van verschillende materialen, waaronder van EPFD dakbedekking en bitumineuze dakafdichtingssystemen. Heeft u een groen dak aangeschaft? Doordat we beschikken over groene vingers is het plaatsen van deze dakbedekking geen probleem voor ons.

Isolatie

Voor optimale isolatie is het van groot belang om de juiste materialen te kiezen, zowel voor isolatie binnen als voor isolatie buiten. Wanneer u voor goede isolatie kiest, kunt u besparen op uw energierekening. We voorzien u graag van deskundig advies over de juiste uitvoering en het juiste materiaal, voor een optimaal resultaat. Bij het bekijken van de mogelijkheden maken we gebruik van onze rijke kennis en houden we uw budget altijd in ons achterhoofd.

Onderhoud en herstellingen

Voorkomen is beter dan genezen. Door uw dak door een ervaren dakwerken in Balen te laten onderhouden, voorkomt u een grote kostenpost zoals een dakrenovatie of een geheel nieuw dak. Wij bieden verschillende kant en klare oplossingen voor het onderhoud van uw dak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een jaarlijks onderhoudscontract, of voor een van de andere mogelijkheden. Is er sprake van schade en is dringende reparatie van de huidige dakbedekking nodig? In dat geval is onze service ongeëvenaard.

Kwalitatieve dienstverlening tegen een aantrekkelijke prijs

Bij ons als dakwerker in Balen en omgeving kunt u terecht voor kwalitatieve dakwerken tegen een aantrekkelijke prijs. Naar onze mening hoeft kwalitatieve dienstverlening namelijk geen enorme prijskaart te hebben. Wanneer u een offerte aanvraagt geven we u een scherpe kostenindicatie van de dakwerken. De prijs die op de offerte staat is een complete prijs, de offerteprijs is altijd gelijk aan de uiteindelijke offerteprijs. Van vervelende kosten achteraf is bij ons geen sprake. Bij onze dakwerken weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan voor een dakwerker in Balen

Bekijk de mogelijkheden van onze dakwerken en vraag direct een gratis offerte aan. Deze offerte is geheel gratis en verplicht u nergens toe. Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wilt u geen offerte aanvragen, maar heeft u een vraag?

Ook in dat geval kunt u uw vraag en contactgegevens achterlaten in het contactformulier. Ten slotte is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@lrjconstruct.be of even te bellen naar +32 (0) 11 66 55 23. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.Direct offerte aanvragen