• 10 Jaar garantie
  • Gedetailleerde offertes op maat
  • Vaste prijs garantie
  • Ontvang een vrijblijvende offerte

Uw dakwerker voor alle dakwerken in Mol

Voor ons sterke team van vakmensen is geen klus te klein en project te groot. Elke opdracht werken we tot in de puntjes af. We zijn met name gespecialiseerd in algemene dakwerken als dakbedekking, dakafdichting, dakisolatie en dakonderhoud. Daarnaast kunnen we gevelbekleding plaatsen en ingewikkelde houtconstructies waarmaken.

 

Mogen wij uw partner zijn voor uw dakwerken in Mol? Als u een opdracht voor ons heeft, kunt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen (zie onderaan deze pagina het offerteformulier). Of neem eerst contact met ons op als u meer informatie wenst over onze werkzaamheden

 

Contactformulier


Klanttevredenheids-

garantie

10 Jaar garantie op verrichtte werkzaamheden.

Gedetailleerde offertes

Alle werkzaamheden worden specifiek beschreven in de offertes.

Hoogwaardig kwaliteit

Wij leveren altijd de hoogste vorm van kwaliteit!

Vaste prijs garantie

De offerteprijs is altijd hetzelfde als de factuurprijs. Wij berekenen geen kosten achteraf.

Veilige en nette werkwijze

Er wordt veilig gewerkt volgens de normen en de werkplek wordt altijd netjes achtergelaten.


Dakbedekking voor hellende daken

We verrichten dakwerken in Mol op hellende daken en op alle andere soorten daken. Zo kunnen we alle soorten dakbedekking voor u plaatsen. Tevens nemen wij koper- en zinkwerken voor onze rekening. Ook als het gaat om een kleine herstelling op uw dak of juist om een volledige renovatie van uw dak kunt u onze dakdekker in Mol inhuren.

Dakafdichting van zowel platte als hellende daken

Onze dakwerkers zijn erkend specialisten als het gaat om het afdichten van platte en licht hellende daken. Dit doen wij zowel met Firestone EPDM als bitumineuze dakafdichtingssystemen. Indien u een groen dak heeft aangeschaft plaatsen wij deze ook graag voor u.

Maximale dakisolatie

Er is dakisolatie mogelijk langs de binnen- en buitenzijde van het dak. Bij nieuwbouw voorzien we uw nieuwe dak van maximale dakisolatie. We adviseren u graag welk materiaal en uitvoering de juiste keuze is voor uw dakisolatie. Bovendien bekijken we wat voor uw situatie de beste aanpak is. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget.


“Als het gaat om renovatie van uw dak zullen we onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor dakisolatie.”Onderhoud en herstellingen van uw dakwerken in Mol

Onder dakwerken in Mol plaatsen wij ook onderhoud en herstellingen. We nemen graag het onderhoud van uw dak op ons. Want door goed onderhoud en het tijdig opsporen van problemen verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw dak. Kies daarom voor ons jaarlijks onderhoudscontract. Zo bent u zeker van een dakconstructie die veilig de herfst en winter kan doorstaan.

Tevens verrichten wij herstellingen aan uw dak. Dat varieert van een lekkende dakgoot, weggewaaide dakpannen of losgekomen oversteekbekleding. Neem bij spoed gerust contact met ons op, wij staan te allen tijde voor u klaar.

Gevelbekleding plaatsen

Onze gespecialiseerde dakwerkers plaatsen ook allerhande gevelbekleding, al dan niet geïsoleerd. Maar het plaatsen gebeurt altijd met een geventileerde opbouw volgens de regels van de kunst. De gevelbekleding die wij aanbieden: leien, sidings, pannen, houten gevelbekleding, HPL-platen en PVC gevelbekleding.

Goedkope dakdekker in Mol

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Mol die hoogstaande dakwerken aflevert tegen een betaalbare prijs zijn wij zeker uw partner. Indien u een offerte bij ons aanvraagt, zullen wij deze zeer gedetailleerd invullen. De prijs die wij aangeven in onze offerte is altijd hetzelfde als de factuurprijs. We berekenen nooit extra kosten achteraf. Op de verrichte werkzaamheden zit 10 jaar garantie.

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

Voor al uw dakwerken in Mol kunt u ons inhuren. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen. Vul hieronder ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@lrjconstruct.be. Mocht u vragen voor ons hebben, schroom dan niet om te bellen naar +32 (0) 11 66 55 23.


Onze diensten


Direct offerte aanvragen