• 10 Jaar garantie
  • Gedetailleerde offertes op maat
  • Vaste prijs garantie
  • Ontvang een vrijblijvende offerte

Dakwerker voor al uw dakwerken in Lommel

Wij verzorgen alle soorten dakbedekking en timmerwerk op het dak. Het maakt ons niet uit of het om een kleine herstelling, een volledige dakrenovatie of nieuwbouw gaat. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor zink- en koperwerken en het afwerken van dakoversteken.

Wilt u uw dakwerken in Lommel door ons laten uitvoeren? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte. Dit doet u door op onderstaande button te klikken.


Contactformulier


Klanttevredenheids-

garantie

10 Jaar garantie op verrichtte werkzaamheden

Gedetailleerde offertes

Alle werkzaamheden worden specifiek beschreven in offertes

Hoogwaardig kwaliteit

Wij leveren altijd de hoogste vorm van kwaliteit!

Vaste prijs garantie

De offerteprijs is altijd hetzelfde als de factuurprijs. Wij berekenen geen kosten achteraf

Veilige en nette werkwijze

Er wordt veilig gewerkt volgens de normen en de werkplek wordt altijd netjes achtergelaten.


Diverse dakwerken op elk dak

Wij kunnen diverse soorten dakwerken voor u uitvoeren op alle soorten daken. Wij werken ook op hellende daken. U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden als kleine herstellingen maar ook volledige dakrenovatie of nieuwbouw. Ook zijn wij gespecialiseerd in dakafdichting van platte en licht hellende daken. Dit doen wij zowel met Firestone EPDM als bitumineuze dakafdichtingssystemen.

Verder kunt u ons ook inschakelen voor de isolatie van het dak. Hiervoor staan wij u graag bij in het maken van de juiste keuze op het gebied van materiaal en uitvoering. Ten slotte doen wij ook onderhoud aan daken. Indien een dak niet goed onderhouden wordt, kan dit voor flinke problemen zorgen. Wij werken onder het motto: ‘voorkomen is beter dan genezen’Gevelbekleding voor uw huis

Naast alle dakwerken die wij aanbieden, zijn wij ook gespecialiseerd in gevelbekleding. Dit kan met isolatie maar ook zonder. Wel zorgen wij er altijd voor dat de gevelbekleding geplaatst wordt met een geventileerde opbouw. Dit doen wij met een zeer gevarieerd gamma aan materialen. Voor de werkzaamheden beginnen, gaan wij in gesprek met u over de materialen die het beste bij uw huis passen en naar uw wens zijn.


“U kunt ons inschakelen voor alle soorten dakwerken, gevelbekleding en houtconstructies”Houtconstructies voor nieuwbouw of uitbereiding

Droomt u van een nieuw tuinhuis, een carport of uitbereiding van uw woning in houtskelet? Onze dakwerkers in Lommel kunnen dat voor u realiseren door middel van houtconstructies. Wij luisteren altijd naar uw wensen en eisen zodat wij in samenspraak met u als klant uw droom waar kunnen maken. Het project wordt van grondwerk tot afwerking verzorgd. Het is bij ons een gegeven dat wij niet voor u werken, maar met u.

Onderhoud aan het dak

Het is van belang om regelmatig onderhoud aan het dak uit te laten voeren. Dit is belangrijk omdat op deze manier eventuele problemen en lekkages voorkomen kunnen worden. Defecten aan het dak kunnen flink oplopen qua prijs. In dit geval is voorkomen altijd beter dan genezen.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ons inschakelen voor dakwerken in Lommel? Neem dan direct contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen middels de button hieronder. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen indien u nog vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt verkrijgen. U kunt hiervoor bellen naar +32 (0) 11 66 55 23 of stuur een e-mail naar info@lrjconstruct.be.


Onze diensten


Direct offerte aanvragen